Яскраво, різноманітно, весело: понад сотня літніх панів та панянок відвідали «Happy gold day»

Сьогодні у креативному просторі «FESTRepublic» відбувся великий святковий захід «Happy gold day». Цю подію для понад сотні літніх панів та панянок організували працівники Львівського міського територіального центру соціального обслуговування з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Під час дійства дивували присутніх своїми виступами запрошені гості – талановиті виконавці Liubomir Sax, Олеся Авдєєва, Тетяна Замрій, Anna Laskar, Humans , Станіслав Буденкевич, Шосте Чуття, Зеновій Гучок.

Також мали змогу виступити , власне, і самі відвідувачі міського терцентру. Талановиті пани та панянки зачитали гумористичні поезії, хор терцентру «Львівська дефіляда» потішив своїх друзів виконанням нових музичних хітів, а танцювальний колектив терцентру «Відлуння сердець» дивував усіх своїми динамічними хореографічними номерами.

«Ніхто з наших підопічних не пошкодував про те, що відвідав сьогоднішню подію. Насамперед тому, що учасники концерту підготували напрочуд яскраву та різноманітну концертну програму. І ще через те, що наші літні відвідувачі просто люблять відпочивати і розважатись. Це великий стереотип, що літні люди сидять вдома і нічим не цікавляться», – розповіли в установі.

Загалом сьогодні відбулась остання подія із циклу заходів, які з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку для дідусів та бабусь підготували у терцентрі. Уже відбулись спортивний захід «Завжди молоді»; літературно-мистецький захід з письменницею Зоряною Мовчан; музичний вечір, присвячений творчості Соломії Крушельницької; вечір танців та відпочинку.

Поділитись: