У Львові потребуючим та бездомним роздали понад 10 тисяч гарячих обідів

У місті триває кампанія під гаслом «Соціальні акції з подолання бідності». Так, станом на 1 листопада 2018 року у рамках кампанії бездомним та потребуючим роздали 10 200 порцій гарячого харчування.

Як повідомив начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин, кампанію під гаслом «Соціальні акції з подолання бідності» у Львові започаткували 8 років тому: тобто ця акція успішно триває з 2010 року. «Цю кампанію ми реалізовуємо разом із храмом Христового Воскресіння та ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», які опікуються соціальними їдальнями для потребуючих та бездомних людей. На співфінансування цих їдалень ми щороку передбачаємо кошти: цьогоріч ми виділили 100 тисяч гривень», – додав посадовець.

Загалом у їдальні, якою опікується храм Христового Воскресіння, від початку року роздали понад 7, 8 тисяч порцій гарячого харчування, а завдяки мобільному пункту від ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» потребуючі отримали 2, 4 тисячі обідів.

Нагадаємо, що їдальня, якою опікується храм Христового Воскресіння працює з понеділка до п’ятниці на вулиці Городоцькій, 319а. Щодня там гарячу їжу та чай отримують 40-50 осіб. Щодо мобільного пункту харчування, який організовує ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», то він функціонує щочетверга о 14:00 год. у парку «На валах» неподалік від Порохової вежі.

Поділитись: