Управління соцзахисту уклало договір про закупівлю послуги з паліативного догляду

Управління соціального захисту Львівської міської ради уклало договір про закупівлю соціальної послуги з паліативного догляду. А надаватиме її Благодійна організація «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Львів». Саме ця організація виграла торги на майданчику електронних закупівель ProZorro.

Вартість послуги156 975 грн. Термін надання – з квітня 2019 року по грудень 2019 року. Послугами буде охоплено не менше 15 осіб, з них: особи, з обмеженим прогнозом життя, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (2070 людино/годин).

Зауважимо також, що це уже друга закупівля послуги з паліативного догляду, яку здійснило міське управління соціального захисту. Закупівлю здійснено в рамках Програми розвитку паліативної допомоги на 2018 – 2022 роки. Метою Програми є заходи з надання паліативної допомоги, фінансування заходів з паліативної допомоги та догляду, а також забезпечення максимально можливої якості життя осіб, які потребують паліативної допомоги і членів їх родин. На її фінансування у бюджеті міста на 2019 рік передбачено 158 тисяч гривень.

Поділитись: