У містечку «Маріяполіс» з’явився новий мешканець: новонароджений хлопчик Андрійко

У модульному містечку «Маріяполіс», яке для тимчасово переселених українців облаштували на Сихові, велика радість – зявився ще один мешканець. Це – новонароджений хлопчик. Звати його Андрійко. Батьки назвали хлопчика на честь о. Андрія із згромадження отців Селезіян святого Івана Боско, який є співкоординатором містечка «Маріяполіс».

«Ця родина – багатодітна. Андрійко має ще двох старших братів і сестру. Приїхали вони до Львова з міста Лиман Донецької області. Мама доглядає дітей. І отримує у цьому необхідну допомогу. Особливо, якщо це стосується малюка. Тобто, як тільки вона повернулась з пологового будинку, то ми надали їй усе необхідне для дитини – памперси, гігієнічні засоби, пляшечки, коляску та інші речі. А от батько, до слова, пішов працювати. Він у Старичах допомагає військовим», – розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Нагадаємо також, що у квітні в родині, яка мешкає у модульному містечку у Стрийському парку, сталося поповнення – народилася дівчинка Софійка. Батьки Софійки мають ще двох дітей. А приїхала родина до Львова з Добропілля, що у Донецькій області.

Загалом у трьох модульних містечках, що створені у Львові містечках мешкає близько двох десятків багатодітних родин. П’ять сімей – у яких п’ятеро та більше дітей. А загалом у всіх містечках живе 300 дітей.

Поділитись: