У Львові збільшили виплати батькам загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні з нагоди Дня матері та Дня батька

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про збільшення суми виплат допомог матерям і батькам загиблих воїнів АТО / ООС та Героїв Небесної Сотні з нагоди Дня матері та Дня батька. Цю одноразову матеріальну виплату збільшили удвічі: з 5000  до 10000 грн.

“Ми не маємо права забувати про родини загиблих/померлих воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні. Підтримувати їх – наш обов’язок. Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення (на виконання ухвали від 25 березня), яке безпосередньо стосується фінансової та соціальної підтримки батьків загиблих/померлих Героїв.

Тож, відтепер щорічну одноразову матеріальну допомогу матерям (до Дня Матері) та батькам (до Дня Батька) збільшуємо до 10000 грн. Крім того, розширюємо дію нашої Комплексної програми і цю виплату отримуватимуть матері та батьки, які мешкають у Львівській міській територіальній громаді”, – розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Нагадаємо також, що попередньо, цього року з нагоди Дня матері та Дня батька, по 10 тис грн допомоги від мерії Львова отримають 145 матерів та батьків воїнів АТО/ООС, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, та Героїв Небесної Сотні – мешканців Львівської МТГ.
Поділитись: