У Львові відбувся безкоштовний тренінг з тактичної медицини

Сьогодні у Львові відбулось чергове безкоштовне одноденне навчання з тактичної медицини. Тренінг організували фахівці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Навчання тривали 4 години. Участь у ньому взяли близько 30 осіб.   

«Ми маємо великий запит на проведення таких навчань, тому не вперше організовуємо тренінги з тактичної медицини. Сьогоднішній тренінг виявився дуже цікавим, актуальним і корисним. Зокрема тому, що його проводив фаховий інструктор з бойовим досвідом. А усі критичні ситуації учасники тренінгу відпрацьовували з усіма необхідними засобами», – розповіли у Центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Під час тренінгу учасники дізнатись, як надати допомогу і діяти при масивних кровотечах, тяжких травмах грудної клітини, опіках та переломах, другорядних ушкодженнях, евакуації поранених.

Нагадаємо, що такі ж тренінги відбулись у багатьох структурних підрозділах управління соціального захисту.

Зокрема, нещодавно навчання з надання першої домедичної допомоги для відвідувачів установи організували у Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування. У Центрі соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та внутрішньо переміщених осіб відбувся тренінг з першої домедичної допомоги для соціальних працівників. А фахівці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій безкоштовне навчання з тактичної медицини для усіх бажаючих організовували уже тричі.

Поділитись: