У Львові пішохідні переходи та хідники облаштовують елементами доступності

Сьогодні відбулось уже друге у цьому році засідання Комітету з доступності міського середовища у м. Львові. Під час якого представники міської влади та громадських організацій спільно працювали над вирішенням надзвичайно важливих для людей з особливими потребами речей.

«Зокрема, йшлося про графіки проведення робіт з облаштування елементами доступності пішохідних переходів та хідників; про ознакування місць для стоянки автівок осіб з інвалідністю та про замощення тактильними плитками деяких вулиць міста.

Крім того, говорили про стан доступності приміщень закладів та установ, в ліцензійних умовах діяльності котрих передбачено вимоги доступності будівель та приміщень для осіб з інвалідністю та для маломобільних груп, а це – аптечні мережі, фінансові установи, туроператори.

Працювали, як і завжди, активно, ефективно та продуктивно», – розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Під час засідання також йшлося і про доступність громадського транспорту в місті для нечуючих, незрячих, людей, які пересуваються на візках.

Поділитись: