У центрі «Джерело» реабілітаційне обладнання ремонтує та вдосконалює особливий майстер

Максим Барбанов працює у центрі «Джерело». Щодня він адаптовує та ремонтує реабілітаційне обладнання для людей з інвалідністю. Його майстерності та винахідливості може позаздрити кожен, адже, аналізуючи важливі потреби та можливості певної дитини чи дорослого, він підбере або вдосконалить крісло колісне, за допомогою якого можна долати безліч перешкод, впевненіше та комфортно рухатися у повсякденному житті.

У «Джерело» Максим прийшов у 2017 році, відгукнувшись на запрошення свого друга, який запропонував приєднатися до майстерні із ремонту реабілітаційного обладнання.

Особиста історія Максима  розпочалася понад 14 років тому, коли він отримав травму у залізничній аварії. Тоді його життя кардинально змінилося, і він почав шукати способи, як допомагати іншим у тій же проблемі, з якою стикнувся.

Зараз чоловік легко може визначити, як саме адаптувати крісло колісне під конкретну людину, враховуючи її потреби та особливості мобільності. Це все завдяки набутому досвіду, який дає йому змогу швидко зорієнтуватися в ремонті та адаптації крісел колісних.

«Найбільше подобається працювати руками й бачити якісний та правильний результат. Коли інші задоволені моєю роботою, тоді це й мені приносить задоволення», – з усмішкою каже Максим.

Максим забезпечує потреби не лише дітей, які відвідують центр «Джерело», а й у разі потреби, може допомогти мешканцям міста. Тож якщо вам чи вашим рідним необхідна допомога з адаптацією чи ремонтом реабілітаційного обладнання, телефонуйте за номером: Максим, + 38 (093) 507 58 83.

Теги:
Поділитись: