У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій тривають безкоштовні курси англійської мови для воїнів-учасників АТО та членів їх родин. Про це розповів соціальний фахівець ЛЦ НП УБД Тарас Бортнічук.

«Навчальні групи сформовані за рівнями знань: зокрема англійську мову учасники курсів вивчають на трьох рівнях: Speaking Club, Іntermediate та Pre-Intermediate. Ці заняття тривають дві години у вечірній час та у вихідні дні. На даний час у цих групах займається 20 осіб. Досі ці заняття відбувались у приміщенні Центру, а відтепер учасники АТО вивчатимуть іноземну мову в URBAN бібліотеці, що на вул. Устияновича, 4. Організовано ці заняття у співпраці з ГО «Anomaly», активісти якої, власне, й викладають курс.

Крім того, щопонеділка та щочетверга у Центрі діє ще один окремий курс — розмовний клуб з носієм мови «Speaking Club with Jim». Ці заняття постійно відвідують до 15 осіб”, — розповів Тарас Бортнічук.

Загалом у Центрі організовують багато цікавих заходів для «атовців». Наприклад, на постійній основі триває психологічний захід «Сім’я, яка чекає». Цікавими заходами є «Родинна порадня ветеранів», «Фотовиставка», а також «Футбол».

«Місто фінансово підтримує заходи, які організовує для захисників нашої Батьківщини Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій. Зокрема, в управлінні соціального захисту на їх фінансування у 2018 році передбачено майже 165 тисяч гривень», — зазначила директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

Поділитись: