У центрі денного дозвілля, що функціонує при храмі Всіх Святих Українського народу активні літні львів`яни виготовляли новорічні листівки в комплекті з ароматичними паличками у стиліскрапбу́кінг.

«Такого роду майстер-класи відбуваються у нас періодично, адже така робота – це творчий простір для будь-якої фантазії. Знову ж таки, листівка, зроблена своїми руками має більшу цінність і для одержувача, і для дарувальника ніж та, що придбана у крамниці. Адже виготовляючи листівку власноруч, людина вкладає у неї всі свої сили й уміння. До речі, головний акцент теперішньої роботи – це ароматична паличка зі запахом троянди або сандалового дерева», – розповіла соціальний робітник відділення соціальної адаптації Львівського міського територіального центру Наталія Баховська

«Задоволення від спільної праці покращило настрій, а спільне чаювання, під час якого пригадували колядки, створило незвичайну атмосферу», – додала вона.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

Поділитись: