Тренінги, мандрівки, дозвілля: у Львові для воїнів АТО/ООС та членів їх родин підготували ряд заходів

Фахівці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій підготували  понад 50 різнопланових заходів: їх можуть відвідувати воїни-учасники АТО/ООС та члени їх родин. А це – тренінги, поїздки, курси, виставки, психологічні порадні, екскурсії, заняття з іпотерапії і багато інших ініціатив. Усі ці заходи у Центрі реалізовуватимуть упродовж 2020 року.

«Цього року для учасників АТО/ООС та членів їх родин ми підготували багато різнобічних заходів: тому наші воїни та їх родини можуть обрати для себе те, що їм подобається. Деякі заходи відбуваються регулярно: кілька разів на тиждень. Це, скажімо, курси з вивчення англійської мови. І вони, до слова, є доволі популярними – їх відвідує багато дітей та дорослих. Деякі – відбуваються рідше: раз чи два на місяць. Серед них: «Школа юного Захисника» – заняття з військово-патріотичного виховання на базі 24-ої окремої механізованої бригади ім. короля Данила, що в Яворові;  «Іпотерапія. Досвід роду» – заняття із верхової їзди з елементами іпотерапії для учасників АТО; «День сім’ї» – родинний відпочинок, екскурсії, квести по визначних місцях Батьківщини; «Школа домедичної підготовки для ВПО» – проведення практичних занять», – розповіли у міському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Крім того, заплановано проведення цікавої екологічної ініціативи «Дихай, місто» – ветерани та члени їх сімей займатимуться озелененням міського парку. А влітку відбудуться заходи для тих, хто любить активні мандри чи відпочинок на природі. Серед них кілька туристичних поїздок – «Мандри Карпатами»: гора Пікуй та «Амазонки на Говерлі», а також риболовля.

За словами заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної, місто фінансово підтримує заходи, які організовує для захисників нашої Батьківщини Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій. Зокрема, на їх фінансування у 2020 році передбачено 409 тисяч гривень.

Теги: ,
Поділитись: