Танцювальний майстер-клас для осіб літнього віку

Танцювальний стиль хіп-хоп постійно розвивається, вбираючи в себе все нові й нові елементи. Наймодніший і найпопулярніший тренд молодіжної культури. Але у Львівському міському територіальному центрі для літніх людей організували танцювальний майстер-клас у стилі хіп-хоп, чим довели, що хіп-хопом можна займатися і в поважному віці, що це абсолютно безпечний вид танцю, який допоміг їм самовиразитися.

5 вересня старші городянки зробили перші кроки та рухи під керівництвом заслуженого діяча естрадного мистецтва України, доцента кафедри режисури та хореографії Львівського національного університету ім. Івана Франка, лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів сучасного хореографічного мистецтва – Олександра Плахотнюка.

Танцюристки поважного віку відзначили, що стиль хіп-хоп розвиває почуття ритму та, як і будь-який інший танець, підтримує м’язи в тонусі, тому виявили бажання продовжувати заняття.

Хочемо висловити подяку завідувачу відділу спортивно-туристичної та фізкультурно-оздоровчої роботи ЦТДЮГ, Погулянка – Олександрі Єсіповій у сприянні та проведенні танцювального майстер-класу.

 

Поділитись: