Найкраще місце для весілля: у Львові побралася пара з Лисичанська

У модульному містечку, що у Стрийському парку, – радісна подія. Тетяна та Андрій, які через війну переїхали з Лисичанська до Львова, побралися.

Тетяна та Андрій виховують восьмирічного сина Дмитра і разом уже 10 років. Проте усе не знаходили гарного моменту, щоб офіційно одружитися. І саме Львів, кажуть вони, здався їм якнайкращим місцем для весілля.

«Якось ми просто прогулювались вулицями і зрозуміли, що Львів – романтичне, гарне, дружнє і дуже рідне нам місто. Цього ж дня ми вирішили одружитися», – розповів Андрій.

Андрій разом із Тетяною та сином евакуювались до Львова ще у березні. Тут зараз також мешкають усі їх родичі. А це, до слова, аж 14 осіб.

Що зараз з їх домівкою у Лисичанську, подружжя не знає. Адже останні новини отримували вони з рідного міста ще напочатку травня. Відомо лише те, що вщент зруйновано школу, яка знаходилася поряд з будинком.

Нагадаємо, що у Львові функціонує три модульні містечка для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Знаходяться ці містечка на трьох локаціях: на території Стрийського парку, на вул Пулюя та на Сихові. Загалом ці містечка налічують 262 модульні будиночки, які розраховано на понад 1000 осіб.

Поділитись: