Сьогодні, 19 квітня, у львівських магазинах мережі «Рукавичка» стартує благодійна акція для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

«Здійснюючи покупку, можна буде придбати на касі особливу наліпку – рукавичку, її вартість – п’ять гривень та частинка Вашої доброти. Наклеївши рукавичку на вітрині магазину, ми покажемо приклад та допоможемо іншим відкрити свої серця для тих, хто відрізняється», – повідомили у Центрі «Джерело».

Для річного навчально-реабілітаційного курсу однієї дитини в Центрі «Джерело» потрібно 35 000 грн. благодійних коштів. Для 4 дітей – Юлі, Наталі, Максима та Ангелінки, потрібно 140 000 грн., і в цьому просять усіх небайдужих допомогти.

«25 років ми ростемо та розширюємо спектр послуг, які надаємо. З 2008 року частина потреб Центру забезпечується з міського бюджету, інші ж гроші – є пожертвами благодійників», – додають у Центрі «Джерело».

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 25 роки роботи Центру допомогу отримали близько 7 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 45 років. Сьогодні тут щодня займаються більше 200 дітей та молодих осіб, близько 300 родин в місяць отримують тут консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку.

Поділитись: