У Львові для людей поважного віку організували спортивний захід

У Львівському міському територіальному центрі для літніх людей організовують заходи присвячені фізичному здоров’ю. Зокрема, фахівці терцентру для дідусів та бабусь організували та провели спорт-тайм на стадіоні Кастелівка: для гарного самопочуття літні спортсмени займались спортивно-оздоровчою ходьбою за методом Олександра Шимка.

«У зрілому віці особливо важливо підтримувати здорову спортивну форму та вести активний спосіб життя. Тому ми намагаємось пояснити старшим людям наскільки корисними є фізичні вправи. Також ми розказуємо як правильно займатись фізкультурою аби не завдати шкоди здоров’ю, адже надмірне навантаження негативно впливає на самопочуття», – розповіла організатор культурно – дозвіллєвої діяльності Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

 

Поділитись: