Львів’яни літнього віку побували на екскурсії в музеї історії Львівської залізниці

Літні дідусі та бабусі, які перебувають на обслуговуванні Львівського міського територіального центру, відвідали музей історії Львівської залізниці.

«Під час проведення екскурсії дідусі та бабусі довідались, що музей був відкритий 4 листопада 2001 р. на честь ювілею – 140-річчя Львівської залізниці. Його експозиція розповідає про народження та будівництво залізниці в Галичині, Волині, у Карпатах та далі на південь до міста Чернівці за часів Австро-Угорщини, Польщі, СРСР та на сучасному етапі розвитку України. Музей обладнано проектором та екраном, відвідувачі мали можливість переглянути відеофільми про Львівську залізницю», – розповіла організатор культурно – дозвіллєвої діяльності Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

 

Поділитись: