Минулої п’ятниці в центрі дозвілля відділення соціально-побутової адаптації по вул. Кирилівській, 3а провели захід з циклу «Кулінарні смаколики». В ході зустрічі присутні ознайомились із особливостями приготування традиційних страв української кухні в різних куточках нашої держави. Кожен учасник поділився власними рецептами приготування тої чи іншої страви.
Відвідувачі центру дізналися, що багато особливостей української кухні були обумовлені способом життя народу, переважнабільшість якого займалась важкою хліборобською працею. Щоб виконувати тяжку роботу, людям була потрібна ситна, калорійна їжа. Тому, для української кухні характерні страви багаті на білки, жири, і вуглеводи.
Захід організовано відділенням соціально-побутової адаптації Львівського міського територіального центру.