Літні львів’яни побували у центрі сучасного мистецтва «Дзига»

Вже стало доброю традицією організовувати цікаві заходи дозвілля для підопічних Львівського міського територіального центру. Так, літні дідусі та бабусі відвідали Центр сучасного мистецтва «Дзига», де оглянули експозицію проекту Романа Мініна «СВІЙ/ ЧУЖИЙ».

Крім того, підопічні Львіського терцентру побували у галереї сучасного сакрального мистецтва Ікон-Арт та в галереї «Зелена канапа», де представлено живопис Ірини Фартух «Образи, що наснилися».

«Люди, які перебувають на схилі літ, потребують не меншої життєвої активності ніж молодь. Власне, в цей період життя хочеться пізнати то нове, на що не вистачало часу чи не було змоги в молоді роки. Тому організація таких заходів дає змогу старшим людям й надалі розвиватись і відчувати себе активними членами громади», – зазначила організатор культурно – дозвіллєвої діяльності Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

 

Поділитись: