Квести, майстерки, екскурсії: у Львові для півтори сотні дітей організують «Іо-канікули»

Для дітей, які потребують особливої соціальної підтримки та уваги, працівники Львівського міського центру соціальних служб влаштують місяць цікавого та змістовного дозвілля – «Іо-канікули». 

«Зі задоволенням анонсуємо старт наших «Іо-канікул» для дітей нашого Центру. «Іо-канікули» – це місяць різноманітних цікавих подій для дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах, дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, які переїхали до Львова через війну», – розповіли в установі.

У програмі канікул величезна кількість екскурсій, майстерок, квестів та активностей. При цьому працівники центру передбачили заходи для дітей різного віку: від 7 до 15 років. Відповідно кожна дитина точно знайде для себе те, що їй сподобається.

Зокрема, відбудуться творчі майстерки з ліпки та розпису на тканині,  будуть заняття з акторської майстерності та психологічні тренінги. Для найменших передбачені перегляд мультфільмів та казкотерапія, а для дітей, які люблять активності – квести біля Музею міста. Також для усіх охочих організують екскурсії в еколого-натуралістичний центр та екодень в розсаднику декоративних рослин.

«Іо-канікули» триватимуть з 28 червня до 29 липня. Основна локація –  МолоДвіж Центр, що на вул. Чайковського, 31

Теги:
Поділитись: