Концерти, майстерки, екскурсії: у Львові до Дня Незалежності відбудуться святкові заходи

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України структурні підрозділи та підпорядковані комунальні установи міського управління соціального захисту проведуть ряд заходів.

«Відбудеться кілька тематичних майстер-класів у Центрі соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування і внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, соціальні працівники центру разом із дітьми і мамами виготовлятимуть тематичні листівки у техніці айрис-фолдинг, а також створять прапор України у техніці витинанка. А найменші мешканці установи переглянуть ще й мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна», – розповіли в управлінні соціального захисту ЛМР.

З нагоди свята запланували цікаву екскурсію «Незвідані куточки Львівщини й у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій. Учасники АТО/ООС та члени їх сімей мандруватимуть незвіданими куточками рідного краю. Їх чекає подорож до заповідника «Стільське городище».

Святковий захід до 30-річчя Незалежності України «З Україною в серці» організували й у  Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування. Біля центрального входу до Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Літні бабусі та дідусі, які перебувають на обслуговуванні установи, підготували невелику концертну програму та вікторину. 

Також, нагадаємо, 1 246 мешканців Львівської МТГ, які реабілітовані відповідно до Закону України «Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років» (крім ветеранів УПА, які користуються пільгами (доплатами) з міського бюджету), отримали одноразову матеріальну допомогу по 1 000 грн. На дану виплату у міському бюджеті Львова передбачили 1 246 000 грн. Усі виплати здійснило управління соціального захисту в межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова.

Поділитись: