Герої не вмирають «Небесна Сотня в вирій полетіла…»

Всі ми добре знаємо, що в минулому на долю нашої країни випало багато випробувань. Україна не раз піднімалася з колін. Побита, уся в ранах, проте нездоланна для ворогів своїх – вона йшла назустріч ворогу не боячись загинути від куль, аби захистити всіх своїх дітей. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів.

Вчора громада Львова вшанувала світлу пам’ять Героя України, Героя Небесної Сотні – Ігора Костенка. Студент географічного факультету Львівського університету Ігор Костенко загинув 20 лютого 2014 року під час протистояння в центрі Києва. Його тіло знайшли біля Жовтневого палацу на вулиці Інститутській. В університеті на честь Героя створили меморіальну аудиторію.

20 лютого літні городяни були присутніми у внутрішньому подвір’ї географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, де відбулось урочисте відкриття пам’ятника Герою України, Герою Небесної Сотні Ігорю Костенку.

Від громади міста участь в заході взяв міський голова Львова Андрій Садовий.

Присутні спільно помолились в пам’ять про тих, хто в Києві на Майдані віддали своє життя за те, щоб ми були вільними та мали гідну державу.

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності Віра Костецька.

 

Поділитись: