Еко-сумки, ляльки-мотанки, декоративні свічки: у центрі соціальних служб готуються до Крафтового ярмарку

У Львівському міському центрі соціальних служб активно готуються до проведення благодійного Крафтового ярмарку. Відбудеться ярмарок 28 серпня. Триватиме подія майже увесь день: з 12:00 до 20:00 год. Організовують його просто неба у Стрийському парку.

Так, сьогодні, в межах підготовки до цієї події відбувся майстер-клас із розпису еко-сумок. Участь у майстерці мали змогу взяти усі охочі: і львів’яни, і внутрішньо переміщені українці.             

«Майстерку проводила майстриня, яка навчала учасників основних технік розпису текстильних полотен. Кожен з учасників міг сам зробити свій власний дизайн. Загалам для ярмарку плануємо розмалювали 35 еко-сумок», – розповіли в установі.

Підготовка до ярмарку в центі соціальних служб триватиме увесь серпень. Зауважимо, що уже відбулась серія майстерок, під час яких учасники виготовляли ляльки-мотанки, декоровані свічки та саше. Всі кошти, виручені з продажу цих виробів, будуть передані на потреби ЗСУ.

Партнерами ярмарку є БО «Фонд Горіховий дім», кейтерінгова компанія «Сподарек» та «Русалки place» (Стрийський парк), де власне і проходитиме ярмарок.

Нагадаємо, що це вже другий Крафтовий ярмарок, який організовують в установі. Вперше ярмарок відбувся 19 червня.

Поділитись: