Для відвідувачів Львівського терцентру організували літературно-музичний вечір

Для відвідувачів Львівського міського територіального центру до дня народження Тараса Шевченка організували літературно-музичний вечір «Якби зострілися з тобою…». Захід відбувся у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці.

«Літні люди зі задоволенням прослухали співану поезію великого Кобзаря та спогади про його творче, насичене любовними переживаннями життя у виконанні актрис Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва Олени Крилової, Лесі Шкарп’як, Тетяни Сторожук і актора Василя Когута. Після гучних аплодисментів, сповнені натхненням та заряджені позитивними емоціями, літні львів’яни ознайомилися із книжковою виставкою «Тарас Шевченко – художник слова і пензля». А про біографічні факти життя геніального українця відвідувачам розповіла завідувачка бібліотеки Надія Письменна», – розповіли у Львівському терцентрі.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

Поділитись: