Для літніх львів’янок відбулась акція «Золотава осінь вплітає красу у коси»

З нагоди Міжнародного дня людей похилого, який у всьому світі відзначають 1–го жовтня, віку Львівський міський територіальний центр спільно із Навчальним центром «Гармонія» провели акцію «Золотава осінь вплітає красу у коси». Під час заходу літні панянки мали можливість безкоштовно скористатись послугами перукаря, майстра з манікюру й просто приділити собі час.

«Мета акції – показати нашим клієнтам, що попри поважний вік вони все ж залишаються жінками, які можуть гарно виглядати і почувати себе відповідно. Тому виникла ідея допомогти їм у цьому. Нам приємно, що у період осені, коли і в душі і навколо природа виграє різнобарв’ям кольорів, ми можемо дарувати людям хороший настрій і відчуття молодості», – зазначила організатор культурно – дозвіллєвої діяльності Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

 

Поділитись: