У день Святого Миколая для літніх львів’ян організували святковий захід

У День Святого Миколая для одиноких львів’ян поважного віку у центрі денного дозвілля, що на вул. Кирилівська, 3а, відбувся захід «Свято Миколая – душа весело співає».

«У цей день ми хотіли подарувати нашим підопічним насамперед святковий настрій, теплі відчуття колективного святкування та миттєвості, які приємно згадувати. Тому й запросили до нас юних музикантів зі школи № 3. Дівчатка і хлопці організували для літніх людей справжній святковий концерт: виконували колядки та інші українські музичні твори. По завершенні концерту старенькі львів’яни сказали, що це був найкращий для них подарунок», – розповіла організатор культурно – дозвіллєвої діяльності Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Загалом працівники територіального центру у центрах дозвілля для літніх громадян, щоб якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі щонайбільше людей поважного віку, щоденно проводять різнопланові заходи. У заходах беруть участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

 

Поділитись: