День музики: літні львів’яни побували у філармонії

У середу, 25 квітня, люди поважного віку – підопічні Львівського міського територіального центру відвідали концерт «Пісні Квітки Цісик». Про це повідомили у Львівському міському територіальному центрі.

«День народження Квітки Цісик припадає саме на теплі весняні дні. З цієї нагоди ми й організували для наших підопічних «день музики». В ході заходу присутніх ознайомили з життєвою та творчою діяльністю співачки, пригадали все різноманіття її музики, адже виконавиця українських пісень, також здобула шалену популярність у США як оперна і блюзова співачка. А композиція You Light Up My Life у її виконанні отримала найпрестижнішу кінонагороду Оскар», – розповів директор Львівського терцентру Віталій Брославський.

В концерті прозвучала українська та американська музика, найвідоміші твори співачки. Літні люди насолоджувались піснями у виконанні академічного інструментального ансамблю «Високий Замок» та квартету бандуристок «Львів’янки».

Зауважимо, що працівники терцентру у центрах дозвілля для літніх громадян щоденно проводять різнопланові заходи. У кожному заході бере участь 10-15 старших мешканців Львова. Кожну групу обов’язково супроводжує на прогулянці, екскурсії чи тренуванні працівник Львівського міського терцентру.

 

Поділитись: