30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 липня світова спільнота відзначає день протидії торгівлі людьми, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ столітті для жодної країни світу, включаючи Україну.

Поширюємо електронний довідник, створений в рамках Програми Представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми, за фінансування Mіністерства закордонних справ Королівства Норвегія, Міністерства міжнародних справ Канади та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

З довідником можна ознайомитись за посиланням https://sites.google.com/view/lviv-slavery-victims-help?fbclid=IwAR13l_Xr2ZVQhcGlzBl1uLknRVEKq86z2b-rnAk1nKMzJuXCMGVf-fgMO0c

Поділитись: